Wonen in Disselhoff

Op fietsafstand of zelfs op wandelafstand. Binnen enkele minuten ben je in hartje Horst. Hier kan je je dagelijkse boodschapjes doen, gezellig dineren met familie bij de horecagelegenheden of winkelen in het winkelcentrum van Horst. Daarnaast ben je ook slechts in 2 minuten op de a73 waardoor je snel kan reizen van A naar B. De belevenis rondom Disselhoff maakt de locatie sprankelend en levendig.

Alles in de buurt

 

Supermarkt

1 km

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse supermarkten in Horst, onder meer de Lidl en Albert Hein (750 meter), en de Aldi (1km) Elke dinsdag is er een gezellige weekmarkt tussen 09:00 en 12:00, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan verse producten.

Openbaar vervoer

280 meter

Bushalte Venloseweg ligt op drie minuten lopen vanaf Disselhoff. Vanuit deze bushalte reist u eenvoudig naar bijvoorbeeld Venray Centraal (15 minuten) of naar omliggende dorpen. Station Horst is een goed startpunt om met de trein naar onder meer Maastricht, Utrecht of Amsterdam te reizen.

Basisschool

400 meter

Iedere ochtend lopend of met de fiets naar school? Vanuit Disselhoff is het slechts 400 meter naar basisschool De Doolgaard en een kleine kilometer naar OBS Weisterbeek. In totaal heeft Horst met 19 basisscholen zeker een school die bij jullie past.

Kinderopvang

750 meter

Horst heeft een divers aanbod aan VSO, BSO en dagopvang. Op slechts 750 meter vanaf Disselhoff is Kinderdagverblijf De Bende van u vandaan.

Huisartsenpraktijk

1 km

Huisartsenpraktijk Nieuws Huys en Huisartsenpraktijk Het Zorghoes liggen ongeveer 1000 meter vanaf Disselhoff. Voor uitgebreidere medische zorg kunt u terecht bij het Medisch Centrum Viecuri en diverse ziekenhuizen in regio Noord-Limburg

Tandarts

450 m

Tandartsenpraktijk Heldens Dental Care is met 450 meter afstand het dichtstbij gelegen. Daarnaast zijn er diverse tandartsenpraktijken binnen fietsafstand.

Uitgaan

550 meter

Met slechts een aantal minuutjes fietsen naar het centrum ben je ook in de buurt waar een een gevarieerd aanbod is aan caf├ęs en kan je gezellig borrelen op het terras tegenover de markt in horst. Lekker tapas eten, dat kan bij Gossiemijne waar je binnen 10 minuten wandelen heerlijk kunt aanschuiven. Daarnaast biedt Horst ook diverse gelegenheden voor een dagje weg zoals: Museum de Kantfabriek en het Aardbeienmuseum.

Winkelgebied

650 meter

In Horst kunt u heerlijk winkelen. U vindt er meer dan 100 speciaalzaken die een breed assortiment aanbieden. Voor, tijdens, of na het winkelen kunt u genieten van een kopje koffie en een lunch.

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in de voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.