START VERKOOP 20 JUNI

Op maandag 20 juni gaat het project Disselhoff in de verkoop. De start verkoop vindt zowel fysiek als online plaats. Op maandagavond 20 juni van 19 tot 21 uur nodigen we je van harte uit voor de inloop in ’t Gasthoês (Gasthuisstraat 25 te Horst). Ter plaatse tonen we het project op grote tekeningen, kun je vragen stellen aan de makelaar en projectontwikkelaar en hebben we natuurlijk ook de verkoopbrochures en alle documenten klaar liggen. Komt dit moment je niet uit of heb je een voorkeur voor online? Vanaf die avond vind je ook alle documentatie op deze projectwebsite.

Heerlijk wonen in Horst

Op loopafstand van het centrum van Horst werken we aan een bijzonder woonproject: Disselhoff. Hier komt een gevarieerd aanbod aan woningen met in totaal 28 appartementen en 10 levensloopbestendige patiowoningen. Het bouwplan bestaat uit 3 delen. De bestaande villa transformeren we naar 2 ruime appartementen met behoud van de karakteristieke uitstraling. Aan de Venloseweg/ Van Douverenstraat komt een appartementengebouw met 17 koopappartementen en 9 sociale-huurappartementen. De gelijkvloerse patiowoningen komen wat verder naar achteren op het terrein met een relatief rustige ligging. Alles natuurlijk met aandacht voor duurzaamheid, zodat je bent verzekerd van een toekomstbestendige woning.

Situatieschets

De nieuwe woningen komen op loopafstand van het centrum van Horst, waar houthandel Mol was gevestigd. De vogelvlucht hiernaast geeft een indruk van het projectplan. Vooraan bij de rotonde zie je de nieuwbouwappartementen, rechts daarvan de bestaande villa (te transformeren naar 2 ruime appartementen) en iets meer naar achter de 10 patiowoningen.

Alle op deze website getoonde sfeerimpressies en schetsen zijn concepten. Aan deze beelden kunnen geen rechten ontleend worden.

Kopen of huren in Disselhoff?

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je nu al een vraag, neem dan contact op met de makelaar, Peelrand Makelaardij.

Wonen Limburg verhuurt de 9 huurappartementen via www.thuisinlimburg.nl. Voor deze huurappartementen is het aanvragen van huurtoeslag mogelijk. Om in aanmerking te komen voor deze woningen is het belangrijk dat je als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven voor de huurwoningen is gratis, heel eenvoudig en kost slechts enkele minuten.

Disselhoff in beeld

NABIJ HET CENTRUM VAN HORST

Het ontwerp

Marquart Architecten uit Raamsdonksveer verzorgt het ontwerp van het plan. Architect Dennis van Klij – Marquart Architecten: “Bij dit project verenigen we authentieke elementen met een hedendaagse en toekomstbestendige uitstraling, mede omdat het hier gaat om een te renoveren villa in combinatie met nieuwbouw.

Het appartementengebouw begeleidt qua vorm de route langs de rotonde Venloseweg/ Van Douverenstraat richting het centrum van Horst. De 2 gebouwen, gekoppeld via een glazen entree, variëren in hoogte en hebben een eigentijdse metselwerkarchitectuur; authentieke materialen in een modern jasje. Dat sluit aan bij de geschiedenis van deze plek en tegelijkertijd bij de moderne woonwensen van grote balkons of dakterrassen, brede puien en een sterke relatie met buiten vanuit de woning.

Het achterterrein heeft een omsloten karakter vanwege de aangrenzende achtertuinen van de woningen aan die zijde. Daarom hebben we dit gebied ingericht met lage patiowoningen. Deze hebben een moderne baksteenarchitectuur met grote puien richting de straat, maar vooral naar de privé-patio. Pergola’s met groen leggen de verbinding tussen de gelijkvloerse woningen in diverse geschakelde blokken. Deze kleine schaal creëert een intiem binnengebied waar het rustig wonen in.”

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.