Wonen op een toplocatie

Wonen in Disselhoff is wonen op een toplocatie. Het (nieuwbouw)project bevindt zich op loopafstand van het centrum van Horst, de centrumplaats van gemeente Horst aan de Maas. Aan de Venloseweg/ Van Douverenstraat, waar Houthandel Mol zat, ontwikkelt Van Stiphout een nieuwbouwproject met appartementen en levensloopbestendige patiowoningen.

Vanuit je nieuwe woning ben je zo bij allerlei winkels, horeca, sportieve en culturele voorzieningen. Het centrum van Horst ligt op minder dan een kilometer afstand; je wandelt er in nog geen 10 minuten heen.

museum de kantfabriek horst

Horst ligt tussen de Peel en de Maas met Venray en Venlo nabij. De omgeving heeft veel te bieden. Zo is Kasteelpark Ter Horst met het vroegere Huys ter Horst een bezoek waard. Hier vind je ook sportvelden en het strandbad Kasteelse Bossen. Zin in een frisse neus? De natuurgebieden de Schadijkse Bossen en de Reulsberg nodigen uit om te wandelen of fietsen. Of steek met een pontje de Maas over en bezoek Kasteel Arcen met de bekende kasteeltuinen. Voor een dagje uit zijn de optische illusies van Mind Mystery, het sprookjesachtige themapark Aardbeienland en attractiepark Toverland aanraders. Via de uitvalswegen (onder andere snelwegen A73 en A67) of treinstation Horst-Sevenum bereik je bovendien gemakkelijk de rest van Noord-Limburg en verder. De grens met Duitsland is nabij.

natuur Horst sportvelden Horst kasteel huys ter horst

Restanten uit de prehistorie en oudheid tonen aan dat de omgeving van Horst toen al in trek was. In de middeleeuwen werd Huys ter Horst gebouwd en ontstond Heerlijkheid Horst met aan het hoofd een heer met ‘heerlijke’ rechten. Tegenwoordig staat Horst internationaal bekend om de champignonteelt. Wist je dat ongeveer de helft van alle Nederlandse champignons uit Horst komt?

SFEERBEELDEN

Op dit moment bevindt dit plan zich in de voorbereidende fase. Alle getoonde sfeerimpressies en schetsen zijn concepten. Aan deze beelden kunnen geen rechten ontleend worden.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in de voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.