Vooraankondiging start verkoop

Het is bijna zover: maandag 20 juni start de verkoop van het project Disselhoff in Horst! Vanaf dan kun je je officieel inschrijven voor de koop van de appartementen (nieuwbouw en in de bestaande villa) en/ of de patiowoningen.

03 juni 2022

Start verkoop: fysiek en online

De start verkoop vindt zowel fysiek als online plaats. Op maandagavond 20 juni van 19 tot 21 uur nodigen we je van harte uit voor de inloop in ’t Gasthoês (Gasthuisstraat 25 te Horst). Ter plaatse tonen we het project op grote tekeningen, kun je vragen stellen aan de makelaar en projectontwikkelaar en hebben we natuurlijk ook de verkoopbrochures en alle documenten klaar liggen. Komt dit moment je niet uit of heb je een voorkeur voor online? Vanaf die avond vind je ook alle documentatie op de projectwebsite.

 

Hypotheekadvies
Een goede voorbereiding is het halve werk. Wil je weten of de woning van je dromen ook financieel haalbaar is? Win voorafgaand aan de start verkoop al hypotheekadvies in, zodat je weet wat mogelijk is.

De woningen in Disselhoff en hun vanaf-prijs

Disselhoff biedt een gevarieerd aanbod aan woningen met in totaal 28 appartementen en 10 levensloopbestendige patiowoningen. Alles natuurlijk met aandacht voor duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een toekomstbestendige woning. Het bouwplan bestaat uit 3 delen.

  • De bestaande villa transformeren we naar 2 ruime appartementen met behoud van de karakteristieke uitstraling. Vanaf-prijs: €589.000 v.o.n..
  • Aan de Venloseweg/ Van Douverenstraat komt een appartementengebouw met 17 koopappartementen en 9 sociale-huurappartementen. Vanaf-prijs: €307.500 v.o.n..
  • De gelijkvloerse patiowoningen komen wat verder naar achteren op het terrein met een relatief rustige ligging. Vanaf-prijs: €357.500 v.o.n..

 

Over de initiatiefnemer van het plan
Van Stiphout Projectontwikkeling is de initiatiefnemer van het plan Disselhoff. We ontwikkelen vanuit ons hoofdkantoor in het Brabantse Sint-Oedenrode en hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren, variërend in allerlei soorten woningen, commerciële ruimtes en parkeerkelders.