Appartementencomplex Disselhoff 

In het appartementencomplex van Disselhoff komen in totaal 26 appartementen beschikbaar. Daarvan zijn er 17 bestemd voor de verkoop, de overige 9 worden in de sociale verhuur verhuurd via www.thuisinlimburg.nl. 

Er zijn diverse typen appartementen beschikbaar in Disselhoff. Zoekt u een knus tweekamerappartement, of juist de flexibiliteit van een tweede slaapkamer in uw woning? Dat kan allebei. In totaal zijn er drie tweekamerappartementen beschikbaar, de overige appartementen worden met twee slaapkamers gerealiseerd. Ideaal als eigen plek voor de kinderen, een stijlvol thuiswerk kantoor of bijvoorbeeld als hobby atelier voor uw creatieve passie. 

Samen koken in uw droomkeuken

De keuken is een centrale plek in het huis. Het is de ruimte waar je samenkomt: waar je ontbijt, luncht, dineert en de dag doorspreekt. De mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn oneindig. Van tijdloos modern tot natuurlijk warm. En in een nieuwbouwwoning bepaal je het allemaal zelf. Laat je inspireren door de vele trends op keukengebied en ontdek welke laatste ontwikkelingen je keuken meer woongenot en kookgemak geven. Zo maak je straks de lekkerste gerechten klaar vanuit je droomkeuken!

Voor het uitzoeken van je droomkeuken kun je terecht bij Van Wanrooij Warenhuys in Waardenburg. Voor meer informatie en het maken van een afspraak ga je naar www.vanwanrooij-warenhuys.nl.

Kom tot rust onder de douche

Optimaal ontspannen kan gewoon thuis in je eigen badkamer. Met een goed boek en je favoriete muziek op de achtergrond creëer je in een handomdraai een ruimte voor ontspanning. Een plek waar je de dag begint met een heerlijk frisse douche of bijkomt van een drukke dag. Kwaliteit, functionaliteit en design gaan hand in hand in Disselhoff. De woningen zijn standaard uitgerust met sanitair en kranen van de gerenommeerde merken Villeroy & Boch en Grohe. Ook het tegelwerk is van een hoogwaardige kwaliteit. Wil je de badkamer inrichten naar eigen wens en smaak? Ook dat is geen probleem. We adviseren graag bij het maken van je keuze.

lorem ipsum

Even binnenkijken

De afbeeldingen hieronder zijn artist impressions. Dit zijn digitale beelden, die gemaakt zijn op basis van de woningplattegronden en het opleverniveau van de appartementen. Je krijgt hierdoor een goede indruk van de mogelijkheden van de woning.

Duurzaam wonen

De appartementen in Disselhof worden gebouwd met veel aandacht voor duurzaamheid. Zo woon geniet je van een comfortabele en constante temperatuur in je woning, zonder daarvoor fossiele brandstoffen te verbruiken. De appartementen zijn uitgerust met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming voor het verwarmen van de woning. Ook zorgt de warmtepomp voor het warm water. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en onttrekt, afhankelijk van het systeem, warmte aan de lucht of de grond. De gehele installatie wordt in de technische ruimte geplaatst. Afhankelijk van het systeem is het mogelijk om een buitenunit te plaatsen. Om een goede luchtkwaliteit te garanderen, wordt er een WTW unit geinstalleerd. Dit warmte-terug-win systeem ververst de lucht, zonder dat daarbij warmte verloren gaat. Extra efficient dus! Tot slot kook je in jouw nieuwe keuken op een moderne elektrische kookplaat. Hierbij kun je kiezen tussen inductie of keramisch koken.

Zo woon je dus comfortabel en toekomstbestendig in jouw duurzame appartement in Disselhoff. Dat geeft rust, omdat je weet dat er in de toekomst geen aanpassingen nodig zijn om jouw woning duurzaam te maken, en je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast levert het ook maandelijks voordeel op, omdat je lagere energiekosten hebt voor het verwarmen van je woning.

Visie van de architect

Architect Dennis van Klij – Marquart Architecten: “Bij dit project verenigen we authentieke elementen met een hedendaagse en toekomstbestendige uitstraling, mede omdat het hier gaat om een te renoveren villa in combinatie met nieuwbouw. 

Het appartementengebouw begeleidt qua vorm de route langs de rotonde Venloseweg – Van Douverenstraat richting het centrum van Horst. De 2 gebouwen, gekoppeld via een glazen entree, variëren in hoogte en hebben een eigentijdse metselwerkarchitectuur; authentieke materialen in een modern jasje. Dat sluit aan bij de geschiedenis van deze plek en tegelijkertijd bij de moderne woonwensen van grote balkons of dakterrassen, brede puien en een sterke relatie met buiten vanuit de woning.”

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.