Alles in de buurt

Supermarkt

500 meter

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij diverse supermarkten in Valkenswaard, onder meer de Lidl (500 meter), Jumbo (600 meter) en Albert Heijn (700 meter). Iedere donderdag is het weekmarkt, waar u terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan verse producten.

Openbaar vervoer

20 meter

Bushalte Valkenierstraat ligt letterlijk op een steenworp afstand van De Valkenier. Vanuit deze bushalte reist u eenvoudig naar bijvoorbeeld Eindhoven Centraal (30 minuten) of naar omliggende dorpen. Station Eindhoven Centraal is een goed startpunt om met de trein naar onder meer Maastricht, Utrecht of Amsterdam te reizen.

Basisschool

600 meter

Iedere ochtend lopend of met de fiets naar school? Vanuit De Valkenier is het slechts 600 meter naar basisschool De Smelen en een kleine kilometer naar Basisschool De Grasspriet. In totaal heeft Valkenswaard met 12 basisscholen zeker een school die bij jullie past.

Kinderopvang

550 meter

Valkenswaard heeft een divers aanbod aan VSO, BSO en dagopvang. Van lekker buiten spelen bij de agrarische kinderopvang tot huiselijke gastouder en alles wat daar tussenin zit. Op slechts 500 meter vanaf De Valkenier is het dichtstbijzijnde kinderdagverblijf.

Huisartsenpraktijk

800 meter

Huisartsenpraktijk Vlaslant en Huisartsenpraktijk De Pelikaan liggen ongeveer 800 meter vanaf De Valkenier. Voor uitgebreidere medische zorg kunt u terecht bij het Medisch Centrum Aalst en diverse ziekenhuizen in regio Eindhoven.

Tandarts

550 meter

Tandartsenpraktijk De Hoektand is met 550 meter afstand het dichtstbij gelegen. Daarnaast zijn er diverse tandartsenpraktijken binnen fietsafstand. Valkenswaard heeft ook een orthodontistenpraktijk, op ongeveer 1 kilometer afstand vanaf uw nieuwe woning.

Uitgaan

550 meter

Met een gevarieerd aanbod aan cafĂ©’s is het gezellig borrelen op het terras tegenover de markt in Valkenswaard. Zit u liever binnen? Ook dan is er veel keus. Live muziek en speciaalbier bij de Barron bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een bijzondere voorstelling in Theater De Hofnar of een avondje bowlen?

Winkelgebied

550 meter

In Valkenswaard kunt u heerlijk winkelen. In het centrum zijn verschillende winkelcentra, deels overdekt en autovrij, waar unieke winkeltjes en winkelketens elkaar afwisselen. Ook kunt u hier genieten van een drankje op een gezellig terras.

Blijf op de hoogte!
Schrijf u in de voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.